sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5764
  • Euro 34.7116
  • GR ALTIN 2414.5
  • ÇEYREK 3972.7

EROKSPOR LİDERLİK KOLTUĞUNDA

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Esenler Erokspor, 4’te 4 yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu. Şampiyonluğun en güçlü adayı haline gelen Erokspor galibiyet serisini de 6 maça çıkardı.

EROKSPOR LİDERLİK KOLTUĞUNDA
  • 07 Şubat 2022, Pazartesi 22:42

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Esenler Erokspor, 4’te 4 yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu. Şampiyonluğun en güçlü adayı haline gelen Erokspor galibiyet serisini de 6 maça çıkardı.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve Esenler’in tek profesyonel takımı olan Esenler Erokspor, ligin ikinci yarısında fırtına gibi esmeye başladı. İkinci yarının ilk maçında Karşıyaka’yı, ikinci maçında lider Fethiyespor’u, üçüncü maçında  Belediye Derince Spor’u yenen Esenler Erokspor son maçında ise Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’u yenerek yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı ve puanını 46 yaptı.

LİDERLİK KOLTUĞUNDA

Esenler Erokspor’un aksine şampiyonluktaki en büyük rakibi ve ilk devreyi 9 puan farkla liderlik koltuğunda tamamlayan Fethiye Spor ise ligin ikinci devresine kötü başladı. Fethiye Spor peş peşe mağlubiyet alınca aradaki puan farkı kapandı ve 21. Hafta sonunda Esenler Erokspor ilk kez liderlik koltuğuna oturdu.

YENİ RAKİP EDİRNE

Lider Esenler Erokspor 22. Hafta maçını Edirne Spor ile kendi sahasında oynayacak. Ligin ilk yarısında 5. Hafta maçında Edirne’de rakibine 1-0 yenilen sarı-yeşilli ekip, hafta sonu oynanacak maçta sahadan galip ayrılarak hem rövanşı almak istiyor, hem de şampiyonluk yolunda bir kaza yaşamamak istiyor.

21. hafta sonunda TFF 3. Lig 3. Grup’ta puan durumu şöyle:

 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık