sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5469
  • Euro 34.9305
  • GR ALTIN 2435.1
  • ÇEYREK 4006.3

Çocuklardan Galata Meydanı'nda müzik ziyafeti

Beyoğlu Belediyesi Yaz Okulları Ritim Atölyesinde müzik eğitimi alan çocuklar Galata Kulesi Meydanı’nda düzenlenen ritim gösterisi ile hünerlerini sergiledi. Etkinliğe Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da katılarak çocuklara marakas müzik aletiyle eşlik etti.

Çocuklardan Galata Meydanı'nda müzik ziyafeti
  • 08 Eylül 2019, Pazar 22:03

Beyoğlu Belediyesi Yaz Okulları Kapanış Programı Galata Kulesi Meydanı’nda gerçekleştirildi. Yaz Okulları Ritim Atölyesinde müzik eğitimi alan çocuklar kapanış programına özel Ritim Gösterisi düzenledi. Katılımcılara darbuka, bendir, trambet, marakas, zil, kaşık ve ritim çubuğu gibi enstrümanlar ile müzik ziyafeti sunan çocuklar yerli ve yabancı turistlerin de ilgi odağı oldu. Etkinliğe Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da katılarak çocuklara marakas müzik aletiyle eşlik etti.

SİZLERİN EN İYİ EĞİTİMİ ALMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Yaz okullarıyla çocukların en iyi eğitimi vermeye gayret ettiklerini ifade eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Özellikle bir yaz dönemini, tatil dönemi olarak tamamlıyoruz. Yaz okullarımızda çocuklarımız kendi branşlarında üstün gayret gösterdiler. Başarılı oldular, kendilerini kutluyorum. Bizler de Beyoğlu Belediyesi olarak çocuklarımızın gerek eğitimlerinde, gerekse yaz dönemlerinde bir taraftan Kefken Yaz Kampı, bir taraftan yaz okullarımızla çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerin en iyi eğitimi alması için biz de okullarımızda elimizden geleni yapıyoruz. Hepinize yeni eğitim döneminde başarılar diliyorum” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık