sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5468
  • Euro 34.9721
  • GR ALTIN 2439.7
  • ÇEYREK 4018.3

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU

Başkan Atila Aydıner, 2014-2019 Dönemi Belediye Meclis Üyeleri ile veda yemeğinde bir araya geldi. 5 yıl boyunca ekip ruhu içinde güzel bir çalışma sergilediklerini belirten Başkan Aydıner, "Bu dönemde bir bir hayata geçirdiğimiz ‘ileri belediyecilik’ projelerimizde ve sunduğumuz hizmetlerde tüm meclis üyelerimizin alın teri, emeği var. Bayrampaşalı hemşerilerim adına meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU
  • 19 Şubat 2019, Salı 17:04

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, 2014-2019 döneminin bitmesine az bir süre kala 6. Dönem Belediye Meclis Üyeleri’nin onuruna akşam yemeği verdi. Wish More Otel’deki yemeğe meclis üyeleri ve eşleri ile Başkan Aydıner’in eşi Melahat Aydıner ve davetliler katıldı. Yemeğin sonunda Başkan Aydıner meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.

“BAŞARILARLA DOLU BİR DÖNEM OLDU”
Yemekte konuşan Başkan Atila Aydıner, “5 yıl boyunca ekip ruhu içinde güzel bir çalışma sergiledik. Bu dönemde bir bir hayata geçirdiğimiz ‘ileri belediyecilik’ projelerimizde ve sunduğumuz hizmetlerde tüm meclis üyelerimizin alın teri, emeği var. Biz aslında Bayrampaşa’ya hizmet etmek üzere bir araya gelen neferleriz. 2014-2019 dönemi ilçemizin şehircilik, eğitim, sağlık, spor, ulaşım, spor, kültür-sanat, turizm ve sosyal alanda yeni yeni kazanımlar elde ettiği başarılarla dolu bir dönem oldu. Bu vesileyle Bayrampaşalı hemşerilerim adına her bir meclis üyemize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık