sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5897
  • Euro 34.8721
  • GR ALTIN 2499.1
  • ÇEYREK 4111.6

Bekir Develi ile 'Hikayelerle Anadolu İrfanı'

Sevilen sunucu Bekir Develi, Sultangazi Belediyesi Mimar Sinan Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında seyirci ile buluştu. 'Hikayelerle Anadolu İrfanı' gösterisi izleyenlerin beğenisini topladı.

Bekir Develi ile 'Hikayelerle Anadolu İrfanı'
  • 24 Kasım 2019, Pazar 16:37

Sultangazi Belediyesi Mimar Sinan Kültür-Sanat sezonu, sanatseverlerin ilgisini çekecek programlarla devam ediyor. İlçe sakinleri düzenlenen etkinlikler sayesinde ünlü isimleri yakından tanıma fırsatı bulurken, keyifli zaman da geçiriyor.

Kültür- sanat etkinlikleri kapsamında ekranların sevilen yüzü sunucu, tiyatro sanatçısı ve yazar Bekir Develi, Sultangazililer ile bir araya geldi. 'Hikayelerle Anadolu İrfanı' gösterisi, izleyicinin beğenisine sunuldu.

Bekir Develi, yıllardır Anadolu'da çektiği belgesellerden edindiği tecrübeleri izleyici ile paylaştı. 'Hikayelerle Anadolu İrfanı' seyirciden tam not aldı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık