sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.346
  • Euro 35.1414
  • GR ALTIN 2307.1
  • ÇEYREK 3795.6

BEBEK DOSTU ESENLER

Esenler Belediyesi “Bebek Dostu Şehir/Kurum” olma yolunda bir adım daha attı.

BEBEK DOSTU ESENLER
  • 28 Mayıs 2022, Cumartesi 21:02

Esenler Belediyesi “Bebek Dostu Şehir/Kurum” olma yolunda bir adım daha attı. “Anne Sütünün Önemi ve Başarılı Emzirme Teknikleri” başlıklı eğitimler ile tüm personelini bilinçlendirdi.

Esenler Belediyesi, “Bebek Dostu Şehir/Kurum” olma yolunda çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde anne sütünün önemi ve başarılı emzirme konusunda farkındalık oluşturmak üzere yapılan eğitim serilerine bir yenisini daha ekledi.

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Esenler Belediyesi Hizmet Binası’nda tüm personeline “Anne Sütünün Önemi ve Başarılı Emzirme Teknikleri” başlıklı eğitimler verdi.

Esenler İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden Bebek Dostu Kurum çalışmalarından sorumlu ebe Döndü Canatak ve Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi yeni doğan hemşiresi Ela Nur Taşçı kadın ve erkek tüm personeli bilinçlendirdi. Eğitimler, Esenler Hizmet Binası ve diğer ek hizmet binalarında personele verilmeye devam edecek.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık