sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5829
  • Euro 35.0167
  • GR ALTIN 2460.7
  • ÇEYREK 4048.9

BAYRAMPAŞA MUSİKİ CEMİYETİ SANATSEVERLERİ BÜYÜLEDİ

Bayrampaşa Belediyesi Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu, “Muhibbi’den Seçmeler ve Karcığar Makamında Şarkılar” konseri ile sanatseverleri büyüledi.

BAYRAMPAŞA MUSİKİ CEMİYETİ SANATSEVERLERİ BÜYÜLEDİ
  • 09 Kasım 2018, Cuma 16:48

Bayrampaşa Belediyesi Musiki Cemiyeti ve Mısra Türk Müziği Topluluğu Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde verdiği konserle Bayrampaşalı’lara unutulmaz bir akşam yaşattı. Koro, “Muhibbi’den Seçmeler ve Karcığar Makamında Şarkılar” konseri ile sanatseverleri büyüledi.

Konsere Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra, Sultan İkinci Abdülhamit’in torunu Nurhan Osmanoğlu, Başkan Aydıner’in eşi Melahat Aydıner, Bayrampaşa İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük ve davetliler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserin sonunda sanatçılara ve Nurhan Osmanoğlu’na çiçek ve plaket takdim eden Başkan Aydıner, “Seslendirdikleri birbirinden güzel eserler ile Bayrampaşalı hemşehrilerimize ve bizlere güzel bir akşam yaşatan değerli sanatçılarımızı tebrik ediyorum. Konserimize katılarak bizleri onurlandıran Nurhan Osmanoğlu Hanımefendi’ye ve tüm misafirlere teşekkür ediyorum” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık