sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5585
  • Euro 34.9864
  • GR ALTIN 2436.1
  • ÇEYREK 4013.2

Bakan Kasapoğlu’ndan yüzme öğrenen Fatihli gençlere ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında ortak çalışma gerçekleştirdikleri Fatih Belediyesi’nin organizasyonundaki mobil havuzlarda yaz spor okullarına katılan öğrencileri ziyaret etti.

Bakan Kasapoğlu’ndan yüzme öğrenen Fatihli gençlere ziyaret
  • 02 Eylül 2019, Pazartesi 16:03

Kadırga Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.


Su kaynakları açısından çok zengin olan ülkemizin, Avrupa’nın da en genç nüfusuna sahip olduğunu belirten Bakan Kasapoğlu, “Amacımız gençlerimizi sporla buluşturmak, gençlerimize her türlü imkanı sunmak. Sadece gençlerimizi değil, tüm toplumumuzu spor yapan bir toplum haline getirmek. Buna sporu tabana yaymak diyoruz. İnşallah sporu tabana yayma politikası çerçevesinde her gün hedeflerimizi daha yukarılara taşıyoruz.” dedi.


Kasapoğlu, 100 günde 100 bin kişiye yüzme hedefinin kısa sürede üzerine çıktıklarını belirterek, “Bu durum bize hedeflerimizi yukarıya çıkarmanın gerekli olduğunu gösterdi ve bu çerçevede ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ dedik. İnşallah 2020 sonuna kadar 1 milyon kişiye yüzme öğreteceğiz. Yüzme bilmek isteyen herkese açık bir proje. Bu çerçevede belediyelerimiz bizim için çok önemli. Belediyelerimiz bizim için iş ortağı, çok önemli bir partner. Burada gördüğünüz proje Fatih Belediyemizin bu doğrultuda bizimle beraber gerçekleştirdiği bir proje. Ben bu anlamda gerek Belediye Başkanımıza gerekse ekibine çok teşekkür ediyorum. 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık