sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.6006
  • Euro 34.8122
  • GR ALTIN 2495.2
  • ÇEYREK 4106.7

Aşure İkramı Başkan Ahmet Cin’den

Belediye Başkanı Ahmet Cin, Cuma Namazı sonrasında vatandaşlara aşure ikram etti. Tüm Pendiklilerin Muharrem Ayı’nı kutlayan Başkan Ahmet Cin, bu mübarek ayın ülkemize ve tüm müslüman alemine hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Aşure İkramı Başkan Ahmet Cin’den
  • 09 Eylül 2019, Pazartesi 3:02

Pendik Belediyesi, Muharrem Ayı’nın onuncu günü idrak edilen Aşure Günü münasebetiyle vatandaşlara aşure dağıttı. Her yıl olduğu gibi bu sene de kazanlarda Türk bayrağı ve Pendik Belediyesi desenli aşureler yapıldı. Aşureleri vatandaşlara Belediye Başkanı Ahmet Cin ikram etti. Tüm Pendiklilerin Muharrem ayını kutlayan Başkan Ahmet Cin, bu mübarek ayın ülkemize ve tüm müslüman alemine hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

30 Eylül’de sona erecek

Muharrem ayı ve Hicri Yılbaşı, İslam dini açısından çok büyük anlam taşımaktadır. Muharrem ayının diğer aylardan ayrı bir yeri ve önemi vardır. Muharrem, Hicri takvimin ilk ayıdır. Hz. Peygamber Efendimiz, Muharrem ayını "Allah'ın ayı" olarak nitelendirmiş ve Ramazan’dan sonraki en faziletli orucun bu ayda tutulan oruç olduğunu bizlere bildirmiştir. Muharrem ayı 29 Eylül’de sona erecek ve Safer ayı başlamış olacak.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık