sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5931
  • Euro 34.7073
  • GR ALTIN 2524.9
  • ÇEYREK 4154.8

Akıllı Şehir Arnavutköy

İstanbul’un yarınını inşa etmek için Arnavutköy Belediyesi, "Akıllı Şehirler" kavramını masaya yatırdı.

Akıllı Şehir Arnavutköy
  • 02 Eylül 2020, Çarşamba 20:30

Değişen ve gelişen bir ilçe olan Arnavutköy, yeni yapılaşma ve planlarla akıllı şehir olma yolunda adım atıyor. Dünya’nın en büyük havalimanın ilçede yer alması, ulaşım aksların ilçeden geçmesi ve yapılacak Kanal İstanbul projesi ile göz önünde olan Arnavutköy, şehir planlamasıyla modern şehirle arasındaki yerini alacak.

“Akıllı Şehir Arnavutköy Metodolojisini Önemsiyoruz”

Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde bir araya gelen Arnavutköy Belediyesi yöneticileri, “Akıllı Şehir Arnavutköy Metodolojisini” konuştu. Çözüm geliştirme projelerinin konuşulduğu toplantıda, amaç, yönetim, ulaşım, turizm, refah, çevre, enerji, su kaynakları yönetimi, güvenlik, sağlık, havza alanları, eğitim ve kültür alanlarında kentsel hizmetleri geliştirecek akıllı yol haritaları belirlendi. Akıllı Şehir Arnavutköy Metodolojisinin belirlenip, yol haritasının çıkarılması için ilk adımın atıldığı toplantıda konuşan Başkan Yardımcısı Hamdi Demirhan; Akıllı Şehir Projesi bizim için bir üst lig. Bu açıdan bu projeyi önemsiyoruz. Ekibimiz ile beraber projeyi destekliyor ve ileriye götüreceğiz dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık