sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5688
  • Euro 34.952
  • GR ALTIN 2443.5
  • ÇEYREK 4023.3

Adıyaman ve Kastamonu Tanıtım Günleri

Yenikapı ve Maltepe etkinlik alanlarında düzenlenen programlarla illerin tanıtım günleri düzenlendi. Yenikapı’da Adıyaman, Maltepe’de ise Kastamonu illerinin tanıtımı yapıldı. Sultangazi Belediyesi de her iki etkinlik alanında açtığı stantlarda ilçenin turizm ve kültürel değerleri ile ilçeye yönelik yapılan çalışmaları tanıttı.

Adıyaman ve Kastamonu Tanıtım Günleri
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 22:37

Adıyaman Yenikapı’da, Kastamonu ise Maltepe’deki etkinlik alanında düzenlenen tanıtım günlerinde kendi illerinin  kültürü, tarihi ve doğası tanıtıldı.
Adıyaman Tanıtım Günleri Yenikapı’da yapıldı. Etkinliğin açılış törenine TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Adıyaman Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile çok sayıda vatandaş katıldı.


TBMM Başkanı Yıldırım’ın  gerçekleştirdiği açılış konuşmasında “Ekonomi, hareket halindeki araca benzer. Alışveriş bu aracın yakıtıdır. Alışveriş olmazsa hareket olmaz. Tanıtım günleri, fuarlar, kermesler bir anlamda ekonomiyi canlı tutan, alışveriş ortamını sağlayan etkinliklerdir. Ankara, İstanbul, İzmir gibi şehirler metropol şehirler. Bu şehirler nüfus yapıları itibariyle Türkiye’nin özeti gibidir. İstanbul’da her bölgeden, her vilayetten insanımız var. Bizi birbirimize en güçlü şekilde bağlayan böylesine birbirimize kaynaşmış olmamızdır. Kaynaşmış, bütünleşmiş İstanbullular bugün Adıyamanlı kardeşlerini de yalnız bırakmıyor” ifadelerini kullandı.


Kastamonu Tanıtım Günleri
Kastamonu Tanıtım Günleri Maltepe’de yapıldı. Buradaki programın açılış törenine AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Sekreteri Akif Hamzacebi, milletvekilleri, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile Kastamonu ve İstanbul’un ilçe belediye başkanları katıldı.


İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda halk oyunları ekibinin oyunu katılımcılardan büyük beğeni topladı. Açılış programının ardından protokol üyeleri stantları gezerek görevlilerden bilgiler aldı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık