sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5744
  • Euro 35.0084
  • GR ALTIN 2425.2
  • ÇEYREK 3990.4

4. ESEV SANAT FESTİVALİ İLE SANAT DOLU GÜNLER

Birbirinden renkli etkinlikler ve eğitimlerle 7’den 70’e herkesi sanatla buluşturan Esenler Belediyesi, 4. ESEV Sanat Festivali’ne ev sahipliği yapıyor.

4. ESEV SANAT FESTİVALİ İLE SANAT DOLU GÜNLER
  • 30 Mayıs 2022, Pazartesi 21:01

Esenler’in sanata açılan kapısı Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV),  Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde 4. ESEV Sanat Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. İki gün sürecek festivalde yıl boyunca eğitim alan öğrencilerin hazırladığı el emeği ürünler, el sanatları ve geleneksel sanat stantlarında meraklıların ilgisine sunuluyor. Festivalde Çocuk Kitapları Fuarı da minikler tarafından oldukça ilgi görüyor. ESEV öğrencilerinin müzik dinletileri ile izleyenlerin keyifli anlar yaşadığı festivalde çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikram ediliyor. Esenler halkının yoğun ilgisiyle karşılanan festival, renkli anlara sahne oluyor.

SANAT İNSANI İYİ KILAR
Sanatın insandaki eksik olan tarafları tamamladığını ifade eden Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) Genel Sanat Yönetmeni Abdulbaki Kömür, “Bir yıl boyunca öğrencilerimize öğretmenlerimizin öğrettiği, kazandığını umduğumuz kabiliyetlerini Esenler ahalisi ve velilerine paylaşıyoruz. İki güne yayılmış bir program. Kimileri görsel olarak tiyatro sahnesinde görev alacaklar, kimileri alanda eserlerini sergiliyorlar. Bir tür festival. Sanat insanı donanımlı kılan bir uğraştır. Özgüven problemi yaşayan öğrencimin performans ve becerilerini ortaya koyduğunda; özgüvenlerinin yerine geldiği, sosyalleşmenin tamamlandığına şahit oluyoruz. İlla burada değil sanatın genel işlevi bu” ifadelerini kullandı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık