sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.2916
  • Euro 34.8373
  • GR ALTIN 2453.2
  • ÇEYREK 4036.0

Kara Kuvvetleri Komutanlığı personeline FETÖ operasyonu

FETÖ soruşturması kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanlığından 43ü muvazzaf 48 kişi ile 3 sivil imam hakkında gözaltı kararı verildi.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı personeline FETÖ operasyonu
  • 26 Kasım 2018, Pazartesi 11:30

ANKARA(AA) Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, Kara Kuvvetleri Komutanlığından 43ü muvazzaf 48 kişi ile 3 sivil imam hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, örgütün sivil mahrem imamları ile ankesörlü telefondan haberleştiği tespit edilen Kara Kuvvetleri Komutanlığından biri yarbay, 5i binbaşı, 7si yüzbaşı 48 kişi ile bu kişilerin bağlantı kurduğu 3 sivil imam hakkında soruşturma başlatıldı.

Savcılığın talimatıyla harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenledi.

Hakkında gözaltı kararı verilen askerlerden 43ünün muvazzaf, sivil mahrem imamların ise kamu çalışanı olduğu öğrenildi.

Muhabir: Serdar Açılİsmet Karakaş

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık