sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.218
  • Euro 35.0229
  • GR ALTIN 2512.4
  • ÇEYREK 4133.4

AK Parti 20 ilin belediye başkan adayını yarın açıklayacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, yarın yapılacak partisinin TBMM Grup Toplantısında Ankara ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 20 ilin belediye başkan adayını kamuoyuyla paylaşacak.

AK Parti 20 ilin belediye başkan adayını yarın açıklayacak
  • 26 Kasım 2018, Pazartesi 11:00

ANKARA(AA) Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 20 ilin belediye başkan adayını daha partisinin yarın yapılacak TBMM Grup Toplantısında açıklayacak.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin yarınki TBMM Grup Toplantısında, aralarında Ankara ve İzmirin de bulunduğu 20 ilin belediye başkan adayını kamuoyuyla paylaşacak.

Toplantıda, Ankara, İzmir, Balıkesir, Trabzon, Eskişehir, Hatay, Konya, Mardin, Muğla ve Sakarya büyükşehir belediye başkan adaylarının yanı sıra Afyonkarahisar, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Karaman, Muş, Uşak, Yozgat ve Sivasın belediye başkan adaylarının açıklanacağı bildirildi.

Muhabir: Muhammed Ali Toruntay

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık