sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5179
  • Euro 34.8317
  • GR ALTIN 2426.9
  • ÇEYREK 3992.4

Rumelili Bşk. Sadullah Sipahioğlu'nun vefatı camiayı yasa boğdu

Rumeli Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Eski Genel Başkanı Sadullah Sipahioğlu'nun vefatı, bütün Rumeli Camiası ve sevenlerini yasa boğdu.

Rumelili Bşk. Sadullah Sipahioğlu'nun vefatı camiayı yasa boğdu
  • 04 Haziran 2020, Perşembe 14:46

Rumeli Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Eski Genel Başkanı Sadullah Sipahioğlu'nun vefatı bütün Rumeli Camiası ve sevenlerini yasa boğdu.
Yakalandığı çaresiz hastalığa (koronovirüs) yeni düşen düşen Sadullah Sipahioğlu'nun vefatının ardından Rumelili dernekler ve onu seven yakınları sosyal medya üzerinden üzüntülerini belirten mesajlar yayınladı.


Rumeli Türkleri Kültür Ve Dayanışma Derneği-Genel Merkezi:
1 Haziran, 11:04 · 
"2009-2013 yılları arasında derneğimizin genel başkanlığını da yapmış olan, adı daima ülkemize ve camiamıza yaptığı sayısız hizmetlerle anılan Sadullah Sipahioğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah'tan Rahmet, kederli ailesi ve tüm Rumeli-Balkan camiasına sabırlar ve baş sağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet Olsun."


Türkiye Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği:
1 Haziran, 11:30 · 
"Rumeli Türkleri Derneği eski Genel Başkanı ve Rumeli Türkleri Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Hemşehrimiz, Dostumuz, Arkadaşımız, Rumeli Camiasının çok sevilen insanı Sayın Sadullah SİPAHİOĞLU'nun vefatını öğrenmiş bulunuyoruz, sevgili dostumuzu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta yakın ailesinin, Rumeli Türkleri Vakfın ve Rumeli Türkleri Derneğin olmak üzere tüm Rumeli Camiamızın Başı sağolsun Allah rahmet eylesin. Allah Ailesine ve sevenlerine sabırlar versin. Mekanı Cennet olsun."

RUMELİ BALKAN DERNEKLERİ FEDERASYONU
Başkan Kamuran Atakan:

1 Haziran, 11:32 
"2009 - - 20013 Yılları Arası RUMELİ TÜRKLERİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ Başkanlığını Yapmış Olan Sadullah Sipahioğlu Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur Merhuma Allah'tan Rahmet Sevenlerine Başsağlığı Dileriz."


Pirlepeliler Kültür Ve Dayanışma Derneği:
1 Haziran, 14:29  
"Rumeli Türkleri vakfı Başkanlarından Sadullah Sipahioğlu hakkın rahmetine yürüdü. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz."

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner
2 Haziran, 12:06
"Rumeli sevdalısı, gönül insanı kıymetli dostum Sadullah Sipahioğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.  
Merhuma Allah'tan Rahmet, kederli ailesine ve Rumeli-Balkan camiasına sabırlar ve baş sağlığı diliyorum."
#SadullahSipahioğlu
 

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık