sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.489
  • Euro 35.1409
  • GR ALTIN 2325.9
  • ÇEYREK 3838.9

Kahve Bahane Muhabbet Şahane

Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcılarından Yalçın Sırakaya ve Abdülnaser Şimşek, Bayrampaşa’daki kanaat önderleri ve etkili fertlerle görüşüyorlar.

Kahve Bahane Muhabbet Şahane
  • 12 Mart 2019, Salı 23:42

Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, göreve geldiği günden beri yaptığı ve yaptırdığı çalışmalarla Ak Parti’nin Bayrampaşa’daki başarısına başarı katmaya devam ediyor.


Başkanlık seçimlerinde aldığı oy ile rüşdünü ispat eden Başkan Saçlı, şimdi de yerel seçimlerde kendi rekorlarını kırmak, Belediye Başkan Adayı Atila Aydıner’i yeniden Başkan yapabilmek için hem kendisi çalışıyor hem de teşkilatı gece gündüz demeden çalıştırarak yeni bir rekor peşinde koşuyor.


Bu hummalı çalışmalar içerisinde mevcut belediye başkan yardımcılarından Abdülnaser Şimşek ile Yalçın Sırakaya semtlerde etkili olan kişilerle birebir görüşmeler düzenleyerek; Ak Parti’nin Bayrampaşa oylarına birer adet daha eklemeye çalışıyorlar.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık