sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3762
  • Euro 35.0141
  • GR ALTIN 2325.4
  • ÇEYREK 3826.5

HAYIR KAPISI’NDAN HAYIRLI HAMLE

Bugüne kadar on binlerce aileye yardım eden Bayrampaşa Belediyesi Hayır Kapısı, Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel’i ilçedeki iş insanları ile kahvaltıda bir araya getirdi.

HAYIR KAPISI’NDAN HAYIRLI HAMLE
  • 17 Kasım 2019, Pazar 1:14

Bayrampaşa’nın en hayırlı kapısı olan ‘Hayır Kapısı’ yakın zaman önce Bayrampaşa’ya atanan Kaymakam Dr. Soner Şenel’i ilçedeki iş insanları ile kahvaltıda bir araya getirdi. Belediye hizmet binasındaki Hayır Kapısı’nda düzenlenen programda, Hayır Kapısı’nın bugüne kadar yaptığı tüm yardımlar bir bir anlatıldı. Desteklerinden dolayı iş insanlarına teşekkür eden Hayır Kapısı Onursal Başkanı Melahat Aydıner, iş insanlarının sürece daha fazla katkı sunmalarını arzu ettiklerini söyledi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile eşi ve Hayır Kapısı Onursal Başkanı Melahat Aydıner’in ev sahipliği yaptığı programa Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, STK temsilcileri ve Belediye Başkan Yardımcıları ile çok sayıda davetli iş insanı katıldı.

KAYMAKAM ŞENEL: ÇOK GÜZEL İŞLER YAPILIYOR
İçeriği hayır dolu bir programa katılmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Kaymakam Şenel, “Hayır Kapısı eliyle ilçemizde çok güzel işler yapılıyor. Buna bizzat şahit oldum. İhtiyaç sahiplerine el uzatılması ve bu hassasiyetin var olması oldukça anlamlı. Kaymakamlık olarak Hayır Kapısı’nın faaliyetlerine imkânlarımız ölçüsünde her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Ben buradan herkesi Hayır Kapısı’na destek olmaya davet ediyorum.” açıklamasında bulundu.

BAŞKAN AYDINER: YARDIM ETMEK İNSANİ BİR SORUMLULUKTUR
İhtiyaç sahiplerine yardım etmenin sosyal belediyecilikten öte insani bir sorumluluk olduğuna vurgu yapan Başkan Aydıner, “Yardımlarımızın ana omurgasını Hayır Kapımız oluşturuyor. Yapılan başvurular inceleniyor ve Hayır Kapımız kanalıyla gerçek ihtiyaç sahiplerine her türlü yardım sağlanıyor. Kıymetli eşim Melahat Aydıner’in fedakârlıklarıyla ve gönüllü çalışanlarıyla faaliyetlerini sürdüren Hayır Kapımız yılda yaklaşık 10 bin ailenin kapısını çalışıyor ve ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu hayır ve gönül işine maddi ve manevi destek veren iş insanlarımıza, STK’larımıza ve tüm hayırseverlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun.” dedi.

MELAHAT AYDINER: GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM EDİYORUZ
Hayır Kapısı Onursal Başkanı Melahat Aydıner de, “Veren elin erdemi ile alan elin duasını buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Desteklerinden dolayı iş insanlarına ve hayırseverlere teşekkürlerimi sunuyorum. Şunu belirtmeliyim ki, biz gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım ediyoruz. Varlık sahiplerini yokluk içinde olanlara yardım etmeye davet ediyorum. Gerçek ihtiyaç sahiplerini bulmakta zorlananlara da şöyle sesleniyorum: ‘Hayır Kapısı olarak biz onların kimler olduğunu çok iyi biliyoruz.’ Yardımlarınızı bize ulaştırın biz de ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım. Bu işin sevabını paylaşalım.” şeklinde konuştu.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık