sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5897
  • Euro 34.8721
  • GR ALTIN 2499.1
  • ÇEYREK 4111.6

BOSNA SANCAK DERNEĞİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

Türkiye Bosna Sancak Derneği, derneklerinin bugünlere gelmesinde emeği olan kuruculardan vefat edenleri anma programı düzenledi.

BOSNA SANCAK DERNEĞİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİ
  • 15 Haziran 2022, Çarşamba 21:06

Türkiye Bosna Sancak Derneği, derneklerinin bugünlere gelmesinde emeği olan kuruculardan vefat edenleri anma programı düzenledi. Programla ilgili dernek yetkilileri tarafından şu açıklama yapıldı:

"Derneğimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen vefat eden kurucularımız ve yöneticilerimizi anma programımız halkımızın katılımıyla gerçekleşti. 
Vefat etmiş değerlerimizin yakınlarının da bizlerle olduğu programımızda derneğimizin kuruluşu ve ilk dönem tarihçesi anlatıldı ve vefat etmiş yöneticilerimiz tek tek tanıtıldı. Etkinlik sonunda vefat etmiş yöneticilerimizin yakınlarına,  yakınlarının hatırasına birer teşekkür belgesi yönetim kurulu üyelerimiz ve camiamızın değerli isimleri tarafından takdim edildi."
 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık