sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4685
  • Euro 34.7379
  • GR ALTIN 2434.9
  • ÇEYREK 4006.3

BOSNA SANCAK DERNEĞİ 30. YILINI KUTLUYOR

Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammed Sancaktar, yönetim kurulu ile birlikte Ankara'ya giderek; TBMM Başkanı Rumelili hemşehrimiz Sn. Mustafa Şentop başta olmak üzere bazı siyasileri ve devlet temsilcilerini, 27 Ekim'de yapılacak olan bina açılışı ve derneğin 30. yıl kutlamalarına davet ettiler.

BOSNA SANCAK DERNEĞİ 30. YILINI KUTLUYOR
  • 01 Ekim 2019, Salı 16:00

Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Muhammet Sancaktar, Dernek Genel Sekreteri Sn. Sebahattin Demir, Başkan Yrd. Sn. Mehmet Olcay, Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Refik Demirok, Sn. Rahim Karabulut, Sn. Munir Gül ve MHP Kocaeli Milletvekili Sn. Saffet Sancaklı ile birlikte; 24, 25 ve 26. Dönemde Ak Parti İstanbul Milletvekili ve 27. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi - TBMM Başkanı olan Prof. Dr. Mustafa Şentop’u Türkiye Büyük Millet Meclisindeki başkanlık makamında ziyaret etti. 


Derneğin yaptığı çalışmalar ve güncel konular hakkında karşılıklı bilgi alış verişinde bulunan yönetim kurulu, daha önce derneği ziyaretinden ve desteklerinden dolayı TBMM Başkanı Sn Şentop'a  teşekkürler ettiler. Ayrıca 27 Ekim 2019 tarihinde yapılacak olan 30. yıl kutlamaları ve yeni dernek binasının açılışı için davet mektubunu bizzat kendilerine verdiler.


Bosna Sancak Dernek Başkanı Muhammed Sancaktar yönetim kurulu ile beraber; Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanı Sn. Dr. Mehmet Kasapoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi - CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, 21. 24. 25. Ve 26. 27. Dönem MHP İstanbul Milletvekili ve 27. Dönem TBMM Başkanvekili Sn. Celal Adan, 23. 24. 25. Ve 26. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi, Kocaeli Milletvekilimiz ve her zaman yanımızda olup bize destek veren hemşerimiz Sn. Saffet Sancaklı, Karadağ Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sn. Perisa Kastratovic, Bosna Hersek Ankara Büyükelçisi Sn. Bakir Sadoviç ve  Sırbistan Cumhuriyeti Büyükelçisi Sn. Zoran Markovic i Ankaradaki makamlarında ziyaret ederek 27 Ekim 2019 tarihinde yapılacak olan 30. yıl kutlamaları ve yeni dernek binasının açılışına davet ettiler. Açılışın saat 14:30'da başlayacağını belirttiler.

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık