sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3298
  • Euro 35.0714
  • GR ALTIN 2297.8
  • ÇEYREK 3780.1

Bayrampaşa’nın İyi Kalpleri İş Başında..

İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nden ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolisi…

Bayrampaşa’nın İyi Kalpleri İş Başında..
  • 18 Mayıs 2019, Cumartesi 1:02

İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği üyeleri ve hayırseverler tarafından toplanan bağışlardan oluşturulan erzaklar Ramazan Kolisi adı altında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaya başlandı.

İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği üyelerinin Ramazan ayı öncesi tespit ettiği ihtiyaç sahibi aileler, geçtiğimiz günlerde iftardan sonra dernek üyeleri tarafından ziyaret edilerek bu ailelere Ramazan kolileri elden teslim edildi.

İftarı davetli oldukları bir ailenin evinde yapan İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği üyeleri iftar sonrası üstlerine giydikleri İyi Kalpler Derneği yelekleriyle kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulundular.

Öte yandan İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği üyeleri, masa ve sandalye ihtiyacı olan bir ailenin bu ihtiyaçlarını tedarik ederek ailenin yüzünde tebessüm oluşturmayı da başardı.

DİŞÇİ: BAYRAMPAŞA’YI TÜRKİYE’NİN İYİLİK ELÇİSİ YAPACAĞIZ

Ramazan kolisi içinde bulunan erzak yardımına ilişkin açıklamalarda bulunan İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Adem Dişçi, “Mübarek Ramazan ayında paylaşmanın bereketi arttıracağı düşüncesinden yola çıkarak, daha önceden belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulunuyoruz. Dernek üyelerimiz ve bağışçılarımızın katkılarıyla hazırlanan Ramazan kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak onların yüzünde tebessüm oluşturabiliyorsak ne mutlu bize. Bayrampaşa’nın iyi kalpli insanları el ele verince her şeyin üstesinden gelebileceğimize olan inancımız tam. Biz kocaman bir aileyiz. Bayrampaşa’yı Türkiye’nin iyilik elçisi yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık