sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3048
  • Euro 34.8705
  • GR ALTIN 2395.1
  • ÇEYREK 3944.5

Suudi Prens bin Talaldan Suudi Arabistana zaman verilmesi çağrısı

Suudi Prens Velid bin Talal, Lütfen soruşturmanın bitmesi için (Suudi Arabistana) biraz zaman verin. dedi.

Suudi Prens bin Talaldan Suudi Arabistana zaman verilmesi çağrısı
  • 05 Kasım 2018, Pazartesi 2:00

NEW YORK (AA) Suudi Prens Velid bin Talal, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selmanın Cemal Kaşıkçı cinayeti konusunda aklanacağını savunarak, Lütfen soruşturmanın bitmesi için (Suudi Arabistana) biraz zaman verin. ifadesini kullandı.

Milyarder iş adamı Prens Talal, Amerikan Fox News kanalında yayınlanan Sunday Morning Futures adlı programa konuk oldu.

Programda Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçının öldürülmesi hakkında açıklamalarda bulunan Talal, Lütfen soruşturmanın bitmesi için (Suudi Arabistana) biraz zaman verin. diye konuştu.

Talal, Programınız aracılığıyla Suudi Arabistana soruşturmanın sonuçlarını mümkün olan en kısa zamanda açıklaması çağrısı yapıyorum. Bu soruşturma sonucunda Suudi Arabistan Veliaht Prensinin yüzde yüz aklanacağına inanıyorum. açıklamasında bulundu.

Kaşıkçı cinayeti

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçıdan, 2 Ekimde Suudi Arabistanın İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra haber alınamamıştı. Suudi Arabistan yönetimi 18 gün sonra gazeteci Kaşıkçının konsoloslukta öldürüldüğünü kabul etmek zorunda kalmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada ise Maktul Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim 2018 tarihinde, evlilik işlemleri için girdiği Suudi Arabistan Krallığı İstanbul Başkonsolosluğunda, daha önceden yapılan planlama doğrultusunda, başkonsolosluk binasına girer girmez boğularak öldürülmüştür. Cesedi, boğularak yine önceden yapılan planlama doğrultusunda parçalanarak yok edilmiştir. ifadelerine yer verilmişti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık