sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

SATRANÇ TURNUVASINDA COŞKULU KAPANIŞ

Bağcılar Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Yüzyılı Uluslararası Satranç Turnuvası, coşkulu bir kapanış töreniyle sona erdi.

SATRANÇ TURNUVASINDA COŞKULU KAPANIŞ
  • 10 Eylül 2023, Pazar 20:33

Bağcılar Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Yüzyılı Uluslararası Satranç Turnuvası, coşkulu bir kapanış töreniyle sona erdi. 16 ülkeden 470 sporcunun birincilik için ter döktüğü turnuvada 3 ayrı kategoride başarılı olanlara ödülleri takdim edildi.

3-9 Eylül 2023 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Yüzyılı Uluslararası Satranç Turnuvası dün sona erdi. Göztepe Spor Kompleksi’nde gerçekleşen kapanış programına Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Türkiye Satranç Federasyonu yetkilileri, sporcular ve aileleri katıldı. 

Yoğun ilgi bizi çok sevindirdi

Tüm sporculara ve onlara destek veren ailelerine teşekkürlerini ileten Özdemir, "Bağcılar Belediyesi olarak böylesine güzide bir organizasyona ev sahipliği yapmış olmaktan dolayı da büyük bir mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Turnuvaya çok yoğun bir ilgi olması bizi çok sevindirdi. Başarılı olan sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi.

Başarılı sporcular ödüllendirildi

Protokol konuşmalarının ardından üç ayrı kategoride şampiyonluk için ter döken sporculardan dereceye girenlere kupa, madalya ve ödülleri takdim edildi. Bir hafta süren turnuvada 16 ülkeden 60’ın üzerinde uluslararası sporcu olmak üzere toplam 470 sporcunun kıyasıya yarışmıştı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık