sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

BAYRAMPAŞA'DA ZABITANIN 197. YAŞI KUTLANDI

Zabıta Haftası’nı kutlayan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, büyük bir özveri ile görev yapan zabıta personeline yürekten teşekkür etti.

BAYRAMPAŞA'DA ZABITANIN 197. YAŞI KUTLANDI
  • 10 Eylül 2023, Pazar 20:45

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Zabıta Teşkilatı’nın 197’nci yılı münasebetiyle zabıta personeli bir Boğaz turunda bir araya geldi. Zabıta personelinin güzel bir akşam geçirdiği program toplu halde fotoğraf çekimi ile sona erdi.

“ZABITA, YEREL YÖNETİMLERİN HALKA AÇILAN YÜZÜDÜR”

Zabıta teşkilatının köklü bir tarihi olduğunu ve oldukça zorlu bir görevi yerine getirdiğini belirten Başkan Atila Aydıner, “Belediyemizin en önemli birimlerinden olan ve halkımızın huzuru için gece-gündüz çalışan zabıta, büyük bir teşekkürü hak ediyor. Büyük bir özveri ile görev yapan zabıta personelimize yürekten teşekkür ediyorum. Tam 197 yıldır sağlık, ruhsat, asayiş gibi önemli görevlerle yerel yönetimlerin doğrudan halka açılan en etkili yüzüdür zabıta.  Bu vesileyle 197 yıllık bu büyük teşkilatın, Zabıta Haftası’nı en kalbi duygularımla kutluyor, tüm zabıta personelimize görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık