sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.233
  • Euro 35.4116
  • GR ALTIN 2518.4
  • ÇEYREK 4145.0

Meteorolojiden şiddetli yağış uyarısı

Türkiyenin birçok bölgesinde yarın sağanak beklenirken, Mersin çevreleri, Adananın batı kesimleri, Adıyaman ve Şırnak çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağış görüleceği bildirildi.

Meteorolojiden şiddetli yağış uyarısı
  • 29 Kasım 2018, Perşembe 15:30

ANKARA (AA) Akdeniz kıyıları başta olmak üzere yurdun birçok bölgesinde yarın sağanak beklenirken, Mersin çevreleri, Adananın batı kesimleri, Adıyaman ve Şırnak çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağış uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın yurdun çeşitli bölgelerinde etkili olacak yağışların yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Batı ve Doğu Karadenizin iç kesimleri, Doğu Anadolunun doğusu ile Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Kütahya ve Bilecik çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması öngörülüyor.

Batı Karadenizin kıyı kesimleri, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolunun güneyi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Adapazarı çevrelerinde kuvvetli (2150 kilogram/metrekare), Mersin çevreleri, Adananın batı kesimleri, Adıyaman ve Şırnak çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51100 kilogram/metrekare) yağış olacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise Batı Karadenizin batısı, Marmaranın batısı ve Kuzey Egede kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtınamsı rüzgar (4060 kilometre/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Denizlerdeki hava durumuna bakıldığında, Kuzey ve Orta Egede kuvvetli fırtına, Batı Karadeniz ve Marmarada fırtına öngörülüyor.

Muhabir: Erdal Çelikel

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık