sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.2053
  • Euro 35.1156
  • GR ALTIN 2500.6
  • ÇEYREK 4111.0

Macron G20'de Suudi Veliaht Prens ile görüşecek

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Arjantin'deki G20 Zirvesinde Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüşeceğini açıkladı.

Macron G20'de Suudi Veliaht Prens ile görüşecek
  • 29 Kasım 2018, Perşembe 22:30

PARİS(AA) Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Arjantindeki G20 Zirvesinde Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüşeceğini açıkladı.

Macron, resmi temaslarda bulunmak ve hafta sonu düzenlenecek G20 Zirvesine katılmak üzere bulunduğu Arjantinin başkenti Buenos Aireste Devlet Başkanı Mauricio Macri ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Zirvede Avrupalı ülkelerle gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetini görüşeceğini belirten Macron, cinayete ilişkin tüm gerçeklerin ortaya çıkmasını istedi.

Kaşıkçı cinayeti ele alınacak

Macron, 30 Kasım1 Aralıkta Arjantinde düzenlenecek G20 Zirvesinde Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya geleceğini ve görüşmede Kaşıkçı cinayetini ele alacaklarını açıkladı.

Türkiye ve Suudi Arabistanda yürütülen soruşturmanın devam etmesini, olayın aydınlatmasını ve uluslararası toplumun bu sürece dahil olmasını istiyorum. ifadelerini kullanan Macron, Yemen konusunda önceliğinin insani yardımların hızlı bir şekilde ulaşması, savaşın bitmesi ve siyasi bir sürecin başlaması olduğunu da sözlerine ekledi.

Muhabir: Yusuf Özcan

11. ULUSLARARASI İLETİŞİM GÜNLERİ BAŞLIYOR 11. ULUSLARARASI İLETİŞİM GÜNLERİ BAŞLIYOR

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık