sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.2053
  • Euro 35.1156
  • GR ALTIN 2500.6
  • ÇEYREK 4111.0

Kaşıkçı ailesi Ciddedeki evlerinde taziyeleri kabul ediyor

Suudi Arabistanın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı için Ciddede ailesinin yaşadığı evde taziyeler kabul edilmeye başlandı.

Kaşıkçı ailesi Ciddedeki evlerinde taziyeleri kabul ediyor
  • 17 Kasım 2018, Cumartesi 10:30

CİDDE (AA) Suudi Arabistanın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı için Ciddede ailesinin yaşadığı evde taziyeler kabul edilmeye başlandı.

Sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülere göre, Cemal Kaşıkçının oğlu Salah Kaşıkçı, evinde babası için taziyeleri kabul ediyor.

Kayıtlarda, başsağlığı için taziye evine ziyaretlerin yapıldığı görülüyor. Gelenler arasında üst düzey yetkililerin olup olmadığına dair herhangi bir bilgiye ulaşılamadı.

Salah daha önce yaptığı açıklamada, babası için taziyelerin, cumadan pazar gününe kadar Ciddedeki evinde kabul edileceğini belirtmişti.

Cemal Kaşıkçı için dün Medinedeki Mescidi Nebevide sabah namazını müteakip ve Mekkedeki Mescidi Haramda cuma namazını sonrası gıyabi cenaze namazları kılınmıştı.

Kaşıkçı ailesinin taziye ve gıyabi cenaze namazı açıklamaları, Suudi Arabistan Başsavcı Sözcüsü Şelan eşŞelanın cinayet soruşturmasına ilişkin başkent Riyadda önceki gün düzenlediği basın toplantısının ardından yapılmıştı.

Suudi Arabistanın İstanbul Başkonsolosluğuna 2 Ekimde giren ve Suudi Arabistandan gelen bir ekip tarafından öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçının cesedine halen ulaşılamadı.

Muhabirler: Hussein Mahmoud Ragab Elkabany, Zeynep Tüfekçi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık