sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.2234
  • Euro 34.9331
  • GR ALTIN 2444.4
  • ÇEYREK 4028.2

İstanbul'daki kış havası cumartesiye kadar sürecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKOM, kentte etkili olan soğuk hava, fırtına ve kuvvetli yağışın cumartesi gününe kadar devam edeceği uyarısında bulundu.

İstanbul'daki kış havası cumartesiye kadar sürecek
  • 29 Kasım 2018, Perşembe 17:00

İSTANBUL (AA) İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte etkili olan olumsuz hava koşullarının cumartesiye kadar devam edeceği uyarısını yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada AKOMun uyarısı paylaşıldı. Buna göre, İstanbulda dün öğle saatlerinden itibaren etkili olan soğuk hava, fırtına ve kuvvetli yağışların görüldüğü kış havasının 1 Aralık Cumartesi gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

Fırtına şeklinde saatte 4575 kilometre esen rüzgarla birlikte aralıklarla kuvvetli yağış geçişlerinin yaşanması öngörülürken, hafta sonuna kadar hava sıcaklıklarının 710 derece aralığında mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Çatı uçması ve ağaç devrilmesine dikkat

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre de İstanbul ve Marmaranın batısında poyraz fırtınası bekleniyor.

Bölgede kuzey ve kuzeydoğu yönlerden esen, kuvvetli ve fırtına şeklinde devam eden poyrazın İstanbul başta olmak üzere Marmaranın batısında yarın öğle saatlerine kadar zaman zaman saatte 6080 kilometre hızında esmesi tahmin ediliyor.

Kuvvetli rüzgar nedeniyle yaşanabilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Muhabir: Hanife Sevinç

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık