sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.2961
  • Euro 34.9875
  • GR ALTIN 2450.4
  • ÇEYREK 4032.6

İstanbulda bazı yollar trafiğe kapanacak

Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde Fenerbahçe ile Anadolu Efes arasındaki maç nedeniyle İstanbulda bazı yollar trafiğe kapanacak.

İstanbulda bazı yollar trafiğe kapanacak
  • 04 Kasım 2018, Pazar 14:30

İSTANBUL (AA) Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde Fenerbahçe ile Anadolu Efes arasındaki maç nedeniyle bazı yollar trafiğe kapanacak.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde yarın 20b00da Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonundaki FenerbahçeAnadolu Efes karşılaşması dolayısıyla alınan emniyet tedbirleri kapsamında, bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Açıklamada, bu çerçevede saat 17.00den itibaren Ataşehirde Ihlamur Sokağının Halk Caddesi Dönel Kavşağından Sarı Mimoza Sokağı Kavşağına kadar olan kısmının trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

Muhabir:Hüseyin Bağış

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık