sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.1976
  • Euro 35.096
  • GR ALTIN 2457.6
  • ÇEYREK 4043.1

Genk Beşiktaş maçı Belçika basınında

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 4. hafta maçında konuk olduğu Genkle 11 berabere kalan Beşiktaşın aldığı sonuç, Belçika basınında geniş yer buldu.

Genk Beşiktaş maçı Belçika basınında
  • 09 Kasım 2018, Cuma 12:30

BRÜKSEL (AA) UEFA Avrupa Ligi I Grubu 4. hafta maçında konuk olduğu Genkle 11 berabere kalan Beşiktaşın aldığı sonuç, Belçika basınında geniş yer buldu.

Belçikanın ulusal medya kuruluşu RTBFnin haberinde, Genk, Beşiktaşa karşı geç de olsa dengeyi sağladı ve grup liderliğini korudu. yorumu yapıldı.

Siyahbeyazlıların, maçın başından itibaren üst düzey baskı uyguladığına değinilen haberde, Bununla birlikte, Genk organizeydi ve Philippe Clementin oyuncuları paniklemedi. değerlendirmesinde bulunuldu.

Flamanca yayın yapan HLN haber sitesi, Türk taraftarların desteğine dikkati çekerek, Tribündeki 2 bin 250 Türk taraftarın yanı sıra, 250 biletsiz taraftar da stat dışından destek verdi. denildi.

Fransızca yayın yapan Le Soir gazetesi ise morbeyazlıların teknik direktörü Philippe Clementin Beşiktaş ile oynadıkları ilk maçın 11ini bir istisnayla koruduğuna değinerek, Beşiktaş ise Quaresma ve Babel ile girdiği pozisyonlardan sadece birini gole çevirebildi. ifadesine yer verdi.

Muhabir: Yusuf Hatip

 

11. ULUSLARARASI İLETİŞİM GÜNLERİ BAŞLIYOR 11. ULUSLARARASI İLETİŞİM GÜNLERİ BAŞLIYOR

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık