sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3051
  • Euro 34.8131
  • GR ALTIN 2403.2
  • ÇEYREK 3953.4

Gazze saldırısında şehit olanların sayısı 4e yükseldi

İsrailin Gazzeye düzenlediği saldırılarda 4 Filistinli şehit oldu, 8i yaralandı.

Gazze saldırısında şehit olanların sayısı 4e yükseldi
  • 13 Kasım 2018, Salı 8:30

GAZZE (AA) Filistin Sağlık Bakanlığı sözcüsü Eşref elKudra yaptığı yazılı açıklamada, İsrailin dün akşam Gazzenin güneyindeki Refah kentine yönelik saldırısında yaralanan bir Filistinlinin şehit olduğunu duyurdu. Bununla birlikte, dünden bu yana şehit olanların sayısı 4e yükselmiş oldu.

Kudra, 8 yaralının sağlık durumuyla ilgili ayrıntılı bilgi vermedi.

Saldırılar devam ediyor

İsrail uçakları, birkaç saatlik aranın ardından Gazzeye yönelik saldırılarına yeniden başladı. Son saldırılarda Gazzenin batısında hükümete ait bir emniyet merkezi ile İslami Cihadın askeri kanadı Kudüs Seriyyelerinin Han Yunus ve Deyr elBelah kentlerindeki iki askeri mevzisi hedef alındı. Saldırılarda can kaybı yaşanmadı.

İsrail daha önceki saldırılarında aralarında El Aksa Televizyonunun da olduğu 6 binanın yıkılmasına sebep olmuştu.

Öte yandan, İsrail Kamu Yayın Kuruluşu (Makan), Gazzeden İsrailin güneyine atılan roketler ile otobüsün hedef alındığı saldırılarda 30 İsraillinin yaralandığını duyurdu.

İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı da Askalanda (Aşkelon) bir binaya roket düşmesi sonucu bir İsraillinin öldüğünü, 1inin de ağır yaralandığını açıkladı.

Muhabir: Moustafa Maged Haboosh

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık