sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5406
  • Euro 34.981
  • GR ALTIN 2442.8
  • ÇEYREK 4020.3

Fransa, PKKlı teröristi Almanya'ya iade etti

Hakkında arama emri çıkartılan Özkan T. adlı terör örgütü PKK üyesinin, Fransa'da yakalanarak Almanya'ya iade edildiği bildirildi.

Fransa, PKKlı teröristi Almanya'ya iade etti
  • 13 Kasım 2018, Salı 19:30

BERLİN (AA) Hakkında arama emri çıkartılan terör örgütü PKK üyesi bir kişinin, Fransada yakalanarak Almanya'ya iade edildiği bildirildi.

Karlsruhe'de bulunan Federal Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Fransada 18 Temmuzda tutuklanan 31 yaşındaki Özkan T. adlı PKKlı teröristin, o günden beri iade edilmek üzere gözaltında tutulduğu ve dün Fransa makamlarınca Almanyaya iade edildiği ifade edildi.

Hakim karşısına çıkartılan Özkan Tnin tutuklandığı belirtilen açıklamada, bu kişi hakkında, terör örgütü PKKya yardım ve yataklık etme, adam yaralama, taciz, zorla alıkoyma suçlamalarının bulunduğu vurgulandı.

Özkan T.nin ayrıca PKKlı terörist Cihan A, Hollanda vatandaşı Agit K. ve Evrim A. ile birlikte, PKKnın sözde eski Karlsruhe sorumlusu olan ve daha sonra PKKdan kopan bir kişiyi 12 Nisanda kaçırmakla ve tekrar PKKya katılmasını sağlamak için fiziki şiddet uygulamakla suçlandığı kaydedildi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık