sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.1702
  • Euro 35.1783
  • GR ALTIN 2478.6
  • ÇEYREK 4077.6

Fenerbahçeli Şener için tören düzenlendi

GalatasarayFenerbahçe derbisi öncesi tribünde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede vefat eden Şener için Ülker Stadında tören düzenlendi.

Fenerbahçeli Şener için tören düzenlendi
  • 04 Kasım 2018, Pazar 15:30

İSTANBUL (AA) Spor Toto Süper Ligde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan derbi maç öncesi tribünde kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Fenerbahçe taraftarı Koray Şener için Ülker Stadında tören düzenlendi.

Törene, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, sarılacivertli futbol takımının teknik sorumlusu Erwin Koeman, futbolcular, Koray Şenerin ailesi ve çok sayıda taraftar katıldı.

Ali Koç, törende yaptığı konuşmada, kombine kart sahibi Korayın okul açık tribününde maçları izlediği koltuğunun üzerine adının yazılarak boş bırakılacağını söyledi. Başkan Koç, yöneticiler, futbolcular ve ailesi, Korayın siyaha boyanan ve üzerinde tribünde çekilmiş çerçeveli bir fotoğrafı ve kitaplarının bulunduğu koltuğuna çelenk bıraktı.

Törende ayrıca, takım kaptanları Mehmet Topal ve Hasan Ali Kaldırım, Koray Şenerin ağabeyi Eray Şener ile taraftar grubu temsilcileri de konuşma yaptı. Başkan Ali Koç ve futbolcuların, konuşmaları sırasında gözlerinin dolduğu görüldü.

Korayın ağabeyi Eray, yaptığı konuşmada, kardeşi için taziye telefonu açan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer yetkililere teşekkürlerini iletti.

Törene Fenerbahçe formaları giyerek katılan Koray Şenerin annesi Gülümser ve babası Rıfat Şener güçlükle ayakta durabildi.

Ülker Stadındaki törende imam, taraftarlardan Koray için helallik istedi. Tören, okunan Kuranı Kerim ve duaların ardından sona erdi.

Ali Koç tabuta omuz verdi

Törenin ardından başkan Ali Koç, Koray Şenerin tabutunu, kardeşleri Eray ve Güray ile cenaze arabasına kadar taşıdı.

Üzerine Fenerbahçe bayrağı ve forması da konulan tabutun taşınması sırasında sarılacivertli bazı taraftarlar, yaktıkları meşaleler ve tezahüratlarla Korayı uğurladı.

Koray Şenerin cenazesi, başkan Ali Koç, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular ile taraftarların yer aldığı konvoy eşliğinde defnedileceği Kocaeliye doğru yola çıktı.

22 yaşında vefat eden Fenerbahçe taraftarı Koray Şenerin cenazesi, İzmit Yarımcadaki Mimar Sinan Camisinde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Yarımca Mezarlığına defnedilecek.

Pankartlar

Düzenlenen törende, Korayın daha önce sosyal medya hesabından paylaştığı Ölünce biz de iyi adam olur muyuz sözünün yer aldığı bir pankart tribünde açıldı.

Saha ortasında da Seni unutmayacağız yazılı bir pankart yer aldı.

Stadın skorboardında Korayın, bir deplasman maçına giderken yaptığı tezahüratlar gösterildi.

Öte yandan, törende okul açık tribününde çok sayıda Fenerbahçelinin yanı sıra, Galatasaray ve Beşiktaş atkılı taraftarlar da yer aldı.

Muhabir: Hilmi Sever

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık