sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

Bosna Sancak Kadın Kolları'ndan Tutin Devlet Hastahanesi'ne Ekipman Yardımı

Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin Kadın Kolları önderliğinde Tutin Devlet Hastahanesi'ne ekipman desteği sağlandı.

Bosna Sancak Kadın Kolları'ndan Tutin Devlet Hastahanesi'ne Ekipman Yardımı
  • 10 Mart 2019, Pazar 2:25

Bosna Sancak Derneği'nin sosyal medya hesabından yapılan bu yardımla ilgili şu paylaşım yapıldı:


 "Derneğimiz kadın kollarının 1 yıl önce tespit ettiği Tutin Devlet Hastanesi'ndeki eksikleri; derneğimizin başlattığı yardım kampanyası, bugün yerini haklı bir gurur ve mutluluğa bıraktı. 


Sancak Bölgesi'nde anne ve bebek ölüm oranının en fazla olduğu Tutin şehrinde bugün onlarca hayırsever tarafından toplanan yardımlar, Tutin Devlet Hastanesi'ni bambaşka bir hale getirdi. 


Kadın doğum ve çocuk bölümü tamamen yenilenirken, bundan böyle Sancaklı kadınlarımız çocuklarını dünyaya getirmek için başka şehirlere gitmek zorunda kalmayacaklar. Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak, bu hayır yarışında katkısı olan başta kadın kollarımız olmak üzere tüm hayırseverlere teşekkür ediyoruz."

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık