sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

BAYRAMPAŞA'DA YENİ DÖNEM YENİ OKULLA BAŞLADI

Yaklaşık 3 ay süren yaz tatili sona erdi ve yeni eğitim-öğretim yılı başladı. Ülke genelinde 20 milyonu aşkın öğrenci ders başı yaptı.

BAYRAMPAŞA'DA YENİ DÖNEM YENİ OKULLA BAŞLADI
  • 11 Eylül 2023, Pazartesi 20:01

Yaklaşık 3 ay süren yaz tatili sona erdi ve yeni eğitim-öğretim yılı başladı. Ülke genelinde 20 milyonu aşkın öğrenci ders başı yaptı. Yeni dönem yeniliklerle başlarken, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, yeniden inşa edilen ve bu yıl öğrencilere kapılarını açan Bayrampaşa Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle buluştu. İlçe protokolü ile birlikte, okuldaki müzik, sanat ve teknoloji sınıflarının açılışını yapan Başkan Aydıner, “Sevgili öğrencilerimize başarılar diliyorum. Yeni dönem ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.

Yaz tatilinin bitmesiyle birlikte Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci ve öğretmen ders başı yaptı. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı, tüm yurtta olduğu gibi, Bayrampaşa’da da törenlerle başladı. Baştan sona yenilenen ve bu yıl öğrencilere kapılarını açan Bayrampaşa Anadolu Lisesi’nde düzenlenen yeni eğitim ve öğretim yılı açılış törenine Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, AK Parti eski milletvekili Hüseyin Bürge, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan tören, protokol konuşmaları ve öğrencilerin gösterileri ile devam etti. Öğrenciler, sergiledikleri halk oyunları gösterileri ve müzik performansları ile büyük beğeni topladılar.

BAŞKAN AYDINER: EĞİTİME YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR

Törende konuşan Başkan Atila Aydıner, “2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Biz biliyor ve inanıyoruz ki, eğitime yapılan yatırırım doğrudan bir ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır. Bu bağlamda baştan sona yenilenen Bayrampaşa Anadolu Lisemizde sevgili öğrencilerimiz sadece rutin eğitimleri almakla kalmayıp aynı zamanda müzik, sanat ve teknoloji sınıflarıyla da yeteneklerini geliştirebilecekler” dedi.

Konuşmasının ardından ilçe protokolü ile birlikte müzik, sanat ve teknoloji sınıflarının açılışını yapan Başkan Aydıner, öğrencilerle sohbet etti ve onlara başarılar diledi.

İLK ARA TATİL NE ZAMAN?

Okullarda ilk ara tatil 13-17 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Birinci dönem, 22 Ocak Cuma günü sona erecek. 2 haftalık yarıyıl tatilinin ardından, 5 Şubat’ta ikinci dönem başlayacak.

İkinci ara tatili tarihi ise 8-12 Nisan olarak belirlendi. Eğitim-öğretim yılı 14 Haziran 2024’te sona erecek.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık