sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4504
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

BAŞAKŞEHİR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIR

Eğitimin başkenti Başakşehir’de, bu eğitim öğretim yılında da Türkiye Yüzyıl’ına damga vuracak Başakşehirli öğrenciler için kültür yaşam merkezleri ve gençlik merkezinde ücretsiz eğitimler devam edecek.

BAŞAKŞEHİR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIR
  • 11 Eylül 2023, Pazartesi 20:11

Başakşehir Belediyesi, 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı öncesinde ilçenin dört bir yanındaki okullarda hazırlıklarını tamamladı. İlçedeki ilkokul, ortaokul ve liselerin tamamında temizlik, bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Okullar öğrencilerin yeni eğitim dönemine hazır hale getirildi.

Okulların bakım ve onarımı tamamlandı

Başakşehirli öğrencilerin daha kaliteli bir ortamda eğitimlerini sürdürmeleri adına ilkokul, ortaokul ve liselerin tamamında temizlik, bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Ayrıca Başakşehir Belediyesi tarafından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine kırtasiye desteği de sağlanacak.

Eğitime destek, geleceğe destek

Eğitim öğretim yılı boyunca Başakşehirli öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla kültür yaşam merkezleri ve gençlik merkezinde eğitimler verilecek. İlçe genelindeki 10 bilgievi ve gençlik merkezinde 7-14 yaş arası ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik kurslar düzenlenecek. Kültür yaşam merkezlerinde lise öğrencilerine yönelik üniversite hazırlık kursları da devam edecek.

Eğitmenler eşliğinde etüt yapma imkânı sağlanacak gençlere üniversite hayallerine ulaşma noktasında yol gösterilecek. Konservatuvarların yetenek sınavlarına hazırlanan üniversite adaylarına ise müzik, tiyatro ile görsel sanatlar eğitimleri verilecek. Ücretsiz kurslar ile hem ailelerin ekonomisine katkı sağlanacak, hem de çocuk ve gençlerin eğitimine destek olunacak.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık