sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5507
  • Euro 34.9473
  • GR ALTIN 2432.7
  • ÇEYREK 4005.0

Başkentte yarın bazı yollarda trafik düzenlemesi yapılacak

Başkentte Osmanlı Stadyumunda MKE AnkaragücüKayserispor karşılaşması dolayısıyla yarın bazı yollarda trafik düzenlemesi yapılacak.

Başkentte yarın bazı yollarda trafik düzenlemesi yapılacak
  • 03 Kasım 2018, Cumartesi 21:51

ANKARA (AA) Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, yarın 13.30da Osmanlı Stadyumunda MKE AnkaragücüKayserispor Spor Toto Süper Lig futbol maçı yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

Müsabaka günü saat 09.30dan müsabakanın başlayacağı saate kadar, AnkaraAyaş Bulvarı (D140) bölünmüş yolunda Ayaş istikametinden gelen trafik akımının Jandarma Kavşağından başlayarak Sincan Organize Sanayi Kavşağına kadar olan bölümü gidişgeliş şeklinde iki yönlü olarak, Saat 14.30dan müsabaka sonrası dağılım tamamlanıncaya kadar, AnkaraAyaş Bulvarı (D140) bölünmüş yolunda Ankara şehir merkezi istikametinden gelen trafik akımının Sincan Organize Sanayi Kavşağından başlayarak Jandarma Kavşağına kadar olan bölümü gidişgeliş şeklinde iki yönlü olarak çalıştırılacaktır.

Açıklamada, Başkentlilerin mağduriyet yaşamamaları için, söz konusu güzergahlardaki yolların durumunu dikkate almaları gerektiği vurgulandı.

Muhabir: Aykut Karadağ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık