sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.349
  • Euro 34.7657
  • GR ALTIN 2435.9
  • ÇEYREK 4008.5

Ankara'nın yeni valisi görevine başladı

Cumhurbaşkanı kararıyla İstanbul Valiliğinden Ankara Valiliğine atanan Vasip Şahin göreve başladı.

Ankara'nın yeni valisi görevine başladı
  • 06 Kasım 2018, Salı 14:30

ANKARA (AA) Ankara Valisi Vasip Şahin, paydaş kurumlarla iş birliği içinde başkente, dolayısıyla ülkeye hizmet etmeyi arzuladığını belirterek, İnşallah yüzümüzün akıyla, şerefimizle ve verebileceğimiz hizmetin en azamisiyle Ankarada bir hizmet dönemi geçirmiş oluruz. dedi.

Cumhurbaşkanı kararıyla İstanbul Valiliği'nden Ankara Valiliği'ne atanan Vasip Şahin göreve başladı.

Şahin, Ankara Valiliğine gelişinde, vali yardımcıları, kaymakamlar ve diğer yetkililerce karşılandı.

Polis mangasını selamlayan Şahin, kendisini karşılayanlara hitaben yaptığı konuşmada, Ankara ve Türkiyeye en güzel hizmeti verme gayretinde olacaklarını söyledi.

Vali Şahin, makamına geçtikten sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana İstanbuldaki görev süresinde kendisine verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

Ankarada da güzel hizmetler yapmayı temenni eden Şahin, Burada güzel bir ekip var, çalışma arkadaşlarımızla, daire amirlerimizle kaymakamlarımızla, vali yardımcılarımızla ve yine paydaş kurumlarımızla, adli, mülki, askeri tüm erkan ve gruplarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, tabii ki vatandaşlarımızın temsilcisi tüm kesimlerle inşallah güzel bir iş birliği içerisinde Ankaramıza ve dolayısıyla ülkemize hizmet etme imkanı buluruz. Cenabıhaktan en büyük arzum budur. İnşallah yüzümüzün akıyla, şerefimizle ve verebileceğimiz hizmetin en azamisi ile Ankarada bir hizmet dönemi geçirmiş oluruz. değerlendirmesinde bulundu.

Vasip Şahinin özgeçmişi

1964te Bayburtta doğan Şahin, ilk, orta ve lise eğitimini Erzincanda tamamladı, 1985te İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Şahin,1986 yılında Erzincan Kaymakam adayı olarak göreve başladı. 1987de bir yıl süreyle İngilterede inceleme ve araştırmalarda bulunan Şahin, daha sonra sırasıyla KastamonuKüre, MalatyaPütürge ilçelerinde kaymakamlık, Muş Vali Yardımcılığı, BoluMudurnu, Ankara Kızılcahamam ilçelerinde kaymakamlık, Düzce Vali Yardımcılığı yaptı.

2003te İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri ve Sivil Savunma Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı olarak çalışan Şahin, Eylül 2005 Ağustos 2008de İller İdaresi Genel Müdür Yardımcılığı, 5 Ağustos 2008den itibaren İller İdaresi Genel Müdürlüğü yaptı. 11 Mayıs 2010da atandığı Düzcede 2 yıl, 1 Ağustos 2012de atandığı Malatyada 2 yıl ve 15 Eylül 2014te atandığı İstanbulda 4 yıl süreyle valilik yapan Şahin, 26 Ekim 2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Ankara Valiliğine görevine getirildi.

Muhabir: Cankut Taşdan, Sertaç Bulur

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık