sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.2742
  • Euro 34.8111
  • GR ALTIN 2408.9
  • ÇEYREK 3962.3

Adıyamanlı itfaiye ekiplerinin tercihi Ali Dede ve kedisi oldu

Adıyamanda itfaiye ekipleri, AAnın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı.

Adıyamanlı itfaiye ekiplerinin tercihi Ali Dede ve kedisi oldu
  • 09 Aralık 2018, Pazar 14:30

ADIYAMAN (AA) Adıyamandaki itfaiye ekipleri, AAnın Yılın Fotoğrafları oylamasında yer aldı.

Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, AA foto muhabirlerince yurt içinde ve dışında çekilen fotoğrafları tek tek inceleyerek bilgi aldı.

İtfaiye Amiri Necmettin Çalım, haber kategorisinde Kayhan Özerin Seçim zaferi, yaşam kategorisinde İlhami Çetinin Ali Dede ve kedisi, spor kategorisinde de Burak Akbulutun Karatenin sultanları adlı fotoğrafına oy verdi.

Çalım, fotoğrafları çok beğendiğini belirterek, Özellikle yaşam kategorisindeki fotoğraflar hayatı yansıtıyor. Fotoğrafları çeken muhabir arkadaşların eline sağlık. Fotoğraflarda meslektaşımın yangından kurtardığı çocuğu kucağına alması çok güzel bir fotoğraftı. dedi.

İtfaiye eri Kemal Taş ise haber kategorisinde Elif Öztürkün Kahraman itfaiyeci yaşam kategorisinde Şebnem Coşkunun Sanayi dalgıçları, spor kategorisinde de Serhat Çağdaşın Baş başa adlı fotoğrafına oy verdi.

Taş, fotoğrafları beğendiğini ifade ederek, Fotoğraflar arasında üçünü beğendim. Fotoğraflar, güzel ve zorlu alanlarda çekilmiş belli. Foto muhabirlerinin eline sağlık. diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık