sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3008
  • Euro 35.0206
  • GR ALTIN 2455.0
  • ÇEYREK 4039.0

ABD Başkanı Trump: Kaşıkçı cinayetinden belki de bütün dünya sorumlu tutulmalıdır

ABD Başkanı Trump, Kaşıkçı cinayetiyle ilgili Belki de bütün dünya sorumlu tutulmalıdır, çünkü dünya kirli bir yer. dedi.

ABD Başkanı Trump: Kaşıkçı cinayetinden belki de bütün dünya sorumlu tutulmalıdır
  • 22 Kasım 2018, Perşembe 22:00

WASHINGTON (AA) ABD Başkanı Donald Trump, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin belki de bütün dünya sorumlu tutulmalıdır, çünkü dünya kirli bir yer. değerlendirmesinde bulundu.

Şükran Günü nedeniyle Floridadaki MaraLago tesislerinde basına açıklamalarda bulunan Trump, Washington Post yazarı Cemal Kaşıkçı'nın İstanbuldaki Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda öldürülmesine yönelik soruları cevapladı.

Suudi Arabistan Veliaht Kralı Muhammed bin Selmanı Kaşıkçı cinayetine dair sorumlu tutmak için yeterince delil olmadığını savunan Trump, Belki de bütün dünya sorumlu tutulmalıdır, çünkü dünya kirli bir yer. dedi.

Bin Selmanın Kaşıkçı cinayeti konusunda önceden bilgi sahibi olduğu yönündeki iddiaları hararetli bir şekilde reddettiğini dile getiren Trump, kendisinin konuya ilişkin yorumunun ise Belki (Bin Selman) biliyordu, belki de bilmiyordu. şeklinde olduğunu hatırlattı.

Trump, Bu olaydan nefret ediyorum, olayın örtülmeye çalışılma biçiminden nefret ediyorum. Şunu söyleyebilirim ki Veliaht Prens bu durumdan benden daha fazla nefret ediyor. diye konuştu.

Öte yandan, Trump ABD Merkezi Haberalma Teşkilatının (CIA), gazeteci Cemal Kaşıkçının öldürülmesi emrini bin Selmanın verdiği sonucuna ulaştığı iddialarına ilişkin ise teşkilatın şüpheleri olduğunu fakat kesin bir sonuca varmadığını iddia etti.

 

11. ULUSLARARASI İLETİŞİM GÜNLERİ BAŞLIYOR 11. ULUSLARARASI İLETİŞİM GÜNLERİ BAŞLIYOR

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık