sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.584
  • Euro 34.9919
  • GR ALTIN 2424.2
  • ÇEYREK 3991.7

YILDIRIM BOSNA'YA 'FAİR-PLAY' ÖDÜLÜ

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Yıldırım Bosna Spor Kulübü'ne FAİRPLAY ödülü vermeye karar verdi.

YILDIRIM BOSNA'YA 'FAİR-PLAY' ÖDÜLÜ
  • 19 Eylül 2019, Perşembe 2:05

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi  Yıldırım Bosna Spor Kulübü'ne FAİRPLAY ödülü vermeye karar verdi.


Yıldırım Mahalle Muhtarı konu ile ilgili şu açıklamayı gerçekleştirdi:


"ÇOK ÇOK ÖNEMLİ!!!!!!
Hepimizin bildiği üzere geçen sene Yıldırım Bosna - Küçükköy maçı öncesi iki takım taraftarı arasında çıkan talihsiz olaylarda maalesef Küçükköy taraftarı bir kardeşimiz hayatını kaybetmiş bunun üzerine mahalle ve ilçemizin ileri gelenleri bir araya gelmiş, özellikle Yıldırım Bosna Spor Kulübü başkan ve yöneticilerin isteği doğrultusunda "BİR CAN HERŞEYDEN ÜSTÜNDÜR" ilkesi ile radikal bir karar alarak şampiyonluğa oynayan takımını ligden çekmişlerdi.
Bu doğrultuda Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi çok önemli ve bir okadar da anlamlı bir karar alarak Yıldırım Bosna’ya "FAİRPLAY - DAVRANIŞ DALI BÜYÜK ÖDÜLÜ" verilmesine karar vermişlerdir , ödül 20 Eylül Cuma günü saat 18:00'da sayın kulüp başkanımıza takdim edilecektir.
Bu ödül töreninde mutlaka katılım sağlamamız ve mümkün olduğunca kalabalık olmamız gerekmektedir. Vakti zamanı olan arkadaşlar yazıda yazılmış olan yerde ve saatte olursak kulübümüze destek vermiş oluruz bu vesile ile herkese teşekkür ediyorum."

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık