sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.606
  • Euro 34.7896
  • GR ALTIN 2413.8
  • ÇEYREK 3971.3

UYUŞTURUCUYA DEĞİL; 'SPORA BAĞLAN'

Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolu ile Bayrampaşa Belediyesi "Uyuşturucuya değil, spora bağlan" isimli basketbol turnasının bu yıl 5. düzenlendi.

UYUŞTURUCUYA DEĞİL; 'SPORA BAĞLAN'
  • 15 Eylül 2019, Pazar 14:24

Turnuvayı Gençlik Kolu ile birlikte takip eden Dernek Başkanı Muhammed Sancaktar sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
"Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolu ile Bayrampaşa Belediyesi'nin bu yıl 5'incisini düzenlediği "Uyuşturucuya Değil Spora Bağlan" temalı 3x3 Basketbol Turnuvası, büyük bir katılımla başladı. Mehmet Akif Parkı'ndaki turnuvaya 45 takım kayıt yaptırırken, açılış törenine sporcuların yanı sıra veliler de büyük ilgi gösterdi.

Yüzlerce kişinin bir araya gelerek çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından, 1982-1983 sezonunda Şehit Kamil Balkan İlkokulu'nu Türkiye Şampiyonu yapan efsane oyuncular bir gösteri maçı yaptı. Karşılaşmanın hakemliğini ise camiamızın ve Türk sporunun değerli isimlerinden Recep Türkoğlu ve Milli Basketbolcu Esra Erdem yaptılar.

Gün boyunca devam eden maçlar büyük çekişmeye sahne oldu. Final müsabakaları ve ödül töreni yarın düzenlenecek."

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık