sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.455
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.9
  • ÇEYREK 4015.1

TÜRKOĞLU VE SANCAKLI’DAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

Boşnaklar’a hakaret etmesinin ardından, sosyal medyada Rumeliler ve bu ahlaksızlığa tahammülü olmayan kişiler tarafından kınanan ROK hakkında, Hidayet Türkoğlu ve Saffet Sancaklı'dan çok sert açıklamalar geldi.

TÜRKOĞLU VE SANCAKLI’DAN  ÇOK SERT AÇIKLAMALAR
  • 24 Ağustos 2019, Cumartesi 17:46

T.C. Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı - TBF Başkanı - 15 Yıl NBA I Chief Advisor to the President of Rep. of Turkey - President of TBF - 15 years at NBA Hidayet TÜRKOĞLU, edepsiz programcı hakkında şu paylaşımı gerçekleştirdi: 


"Boşnak ve Türk halkının vicdanında müebbete mahkum olan, ahlaksız, aşağılık ve özrü mümkün olmayan hakaretin sahibi Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekran karşısına çıkarılması nasıl bir garabettir, akıl tutulmasıdır. 
Beyaz TV'nin derhal bu hatadan dönmesi ve bu şahsı, layık olduğu çukura geri göndermesi gerekir."

 

ROK'a "Ömür boyu peşindeyim" diyen MHP Kocaeli 25. 26. ve 27. Dönem Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Saffet SANCAKLI, sosyal medyadan konu ile ilgili bir paylaşımda bulundu: 

Fanatik Gazetesi Süper Lig ve 1. Lig Editörü, Lig Radyo'da da programcılık yapan Ömer Necati ALBAYRAK da ROK hakkında şu paylaşımı yaptı:
"Ahlaksızlığın kazandığı bir sektörün içinde olduğumuzu net şekilde gösteren bir gece. Yazık... #ReytingmiAhlakmıROK"

 

 


 

 


 

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık