sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5136
  • Euro 34.8704
  • GR ALTIN 2485.3
  • ÇEYREK 4091.0

TÜRKİYE'DE BOSNA HERSEK'İN BAĞIMSIZLIK GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

1 Mart Bosna Hersek Bağımsızlık Günü, Türkiye'de dernek ve belediyelerce düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

TÜRKİYE'DE BOSNA HERSEK'İN BAĞIMSIZLIK GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
  • 03 Mart 2022, Perşembe 0:22

 

Türkiye Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde Bosna Hersek'in bağımsızlık günü coşkuyla kutlandı. Kutlama hakkında dernek yetkilileri aşağıdaki açıklamayı yaptı:

"1 Mart Bosna Hersek Bağımsızlık Günü dolayısıyla derneğimizdeki program büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Siyasetten sivil toplum örgütlerinin değerli temsilcilerine kadar bu coşkuya ortak olmak için davetimize icabet eden yüzlerce kişiyle keyifli bir akşam geçirdik.

Üyelerimizin de bizleri yalnız bırakmayarak doldurduğu salonumuzda Sevdalinka koromuzun başarılı performansıyla müzik ziyafeti yaşadık, geleneksel Boşnak eğlencemiz cumbus ile coştukça coştuk.

30 yıl önce bağımsızlık ateşini yakan ve nice zorlu mücadelenin ardından bugün tüm sorunlarına rağmen ayakta kalmayı başaran Bosna Hersek'in daha huzurlu, güvenli ve aydınlık yarınları için bir ve beraber olmaya; Türkiyemizin gücünün Balkanlarda da hissedilmesi için çalışmaya devam edeceğiz.

Başta Bilge Lider Aliya İzetbegoviç ve kahraman dava arkadaşlarını, verdikleri destansı mücadeleden ötürü rahmet ve minnetle anıyoruz."

#türkiye #bosna #sancak

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık