sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.4503
  • Euro 34.7487
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4010.5

TÜRKİYE BOSNA SANCAK DERNEĞİ'NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Türkiye Bosna Sancak Derneği "Geleneği geleceğe bize yakışan şekilde taşımak için" 23 Mayıs 2023'te bayrak değişimi gerçekleştirecek.

TÜRKİYE BOSNA SANCAK DERNEĞİ'NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
  • 17 Mayıs 2023, Çarşamba 17:00

Türkiye Bosna Sancak Derneği "Geleneği geleceğe bize yakışan şekilde taşımak için" 23 Mayıs 2023'te bayrak değişimi gerçekleştirecek. Başkan adaylarından Prof. Dr. Sedat Ziyade adaylığıyla ilgili şu açıklamayı gerçekleştirdi:

"Türkiye’de yaşayan Boşnak kökenli vatandaşların kurduğu ilk sivil toplum kuruluşu olma unvanını 34 yıldır gururla taşıyan Türkiye Bosna Sancak Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı, 23 Mayıs Salı günü düzenleniyor.

1995 yılından bu yana “kamu yararına çalışan dernek” statüsüne sahip, 17 Şubat 2023 tarihi itibariyle de “izin almadan yardım toplayabilen” kuruluşlardan biri olan derneğimizin vizyonu ve hayalleri artık sınır tanımıyor.

Geleneklerimizden aldığımız birliği ve motivasyonu yarınlara çok daha güçlü bir şekilde taşıyabilmek; gençlerimiz ve gelecek nesillerimizin kültürlerine aidiyetlerini sağlayabilmek için durmadan çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.

Türkiye Bosna Sancak Derneği bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, söz konusu Türkiye’de yaşayan Boşnaklar olduğunda muhatap aldığı bir STK olmanın yanı sıra; ata topraklarımız Bosna Hersek ve Sancak Bölgesi’nde değeri ve etkisi tartışılmaz bir konumdadır. Ülkemizin farklı şehirlerindeki Boşnak derneklerine de rol model olmuş ve işbirliği içinde çalışmalarına devam etmektedir.

Toplumumuza her alanda faydalı olabilmenin en önemli sorumluluklarımızdan biri olduğu bilinciyle, 9 yıldır sürdürmekte olduğum yönetim kurulu üyeliğinin ardından, 23 Mayıs Salı günü düzenlenecek olağan genel kurulda Türkiye Bosna Sancak Derneği’nin değerli üyelerinin karşısında “başkan adayı” olarak çıkma kararını almış bulunmaktayım.

Her biri alanında liyakat ve nitelik sahibi yönetim kurulu üyesi adayı arkadaşlarımla birlikte derneğimizi bize yakışan şekilde ve beklentiler doğrultusunda yönetmeye, bundan önceki yönetim kurullarından edindiğimiz bilgi ve tecrübelerle geleceğe emin adımlarla yürümeye talibiz.

Birlik ve beraberliği her şeyin üstünde tutan, camiamızın ve toplumumuzun çıkarları doğrultusunda ortaya konacak her düşüncenin çok değerli olacağı yönetim anlayışımızda herkesin kendisine yer bulacağı ve temsil edileceği bir kadroyla geliyoruz...
Gücümüzü köklerimizden, kararlılığımızı inancımızdan alıyor, desteği de değerli üyelerimizden bekliyoruz...

Saygılarımla.

Prof. Dr. Sedat Ziyade"

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık