sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.7826
  • GR ALTIN 2499.5
  • ÇEYREK 4113.0

RUMELİLER'DEN MECLİS ÇIKARMASI

Rumelili dernek başkan ve yönecileri TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'u Gazi Meclisi'nde ziyaret ettiler.

RUMELİLER'DEN MECLİS ÇIKARMASI
  • 09 Ağustos 2019, Cuma 16:13

Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ziyaret sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu: 


"Rumeli Türkleri Vakfı (RUTEV) Başkanı Kemal Baltepe ve Trakya bölgesinde faaliyet gösteren dernek başkanları TBMM’ye gelerek ziyarette bulundu. Kendilerini Meclis’te misafir ederek sorunlarını dinleyip ve taleplerini aldık."


Rumeli Türkleri Vakfı sosyal medya hesaplarından aşağıdaki paylaşımı yaptı:


"Rumeli Türkleri Vakıf Başkanı Kemal Baltepe’nin organizasyonu ile Rumeli Balkan Camiasından Otuz Üç Dernek Başkanı ve Temsilcilerinin oluşturduğu heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop’u Gazi Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret etti.


Rumeli Türkleri Vakıf Başkanı Kemal Baltepe yaptığı yazılı açıklamada “Hemşehrimiz, TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop Beyefendiyi RUTEV yönetim kurulu ile Rumeli-Balkan Camiasının güzide 33 STK Başkan ve Temsilcileri ile Gazi Meclis’te ziyaret ettik. Rumeli Balkan Camiasının sorunları aktardık. Görüş alışverişinde bulunduk. 


Misafirperverliklerine, ilgi ve alakalarına şahsım, Rumeli Türkleri Vakfım ve arkadaşlarım adına şükranlarımı sunarım” dedi."
Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği de ziyaret ile ilgili bir paylaşımda bulundu:


"...Derneğimiz adına Bşk. Vekili Hilmi Erdem in katıldığı toplantı sonrası topluca Anıtkabir ziyaret edildi. Sayın Meclis Başkanımıza göstermiş oldukları misafirperverliklerine ilgi ve alakalarına Bosna Sancak Derneği Yönetim Kurulu, üye ve dostlarımız adına şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca bu ziyaretimizde bizimle beraber katılan, ziyaretimizi ve birlikteliğimizi anlamlı, güzel ve unutulmaz yapan diğer Dernek Başkan ve yöneticilerine şükran ve selamlarımızı sunuyoruz."
 

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık