sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9818
  • GR ALTIN 2324.9
  • ÇEYREK 3825.0

RUMELİ CAMİASINDAN ALBAYRAK'A TAM DESTEK

9 Mayıs Cumartesi günü Kadıköy'de itfaiyenin yaptığı rutin kontrol esnasında merdivenin kırılması sonucu meydana gelen kazada 2 itfaiye erimiz şehit oldu. Olayla ilgili İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak'ın basında suçlanmasından sonra, Rumeli camiasının önde gelen kişileri Albayrak'a destek mesajı yayınladı.

RUMELİ CAMİASINDAN ALBAYRAK'A TAM DESTEK
  • 11 Mayıs 2020, Pazartesi 19:56

Türkiye Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammed Sancaktar, acı veren olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:


"9 Mayıs Cumartesi günü Kadıköy İtfaiye İstasyonunun bahçesinde gerçekleştirilen vardiye değişimi sırasındaki rutin kontrol esnasında meydana gelen itfaiye merdiveninin kırılması sonucu iki itfaiye erimiz şehit oldu. Kendilerine Allah'tan rahmet, ailelerine ve itfaiye teşkilatımıza baş sağlığı diliyorum.


Bu acı hadisenin yaşanmasının ardından, ilgili raporlar henüz hazırlanmadan, ihmal olup olmadığı bilinmeden kamuoyunda İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak ile ilgili yapılan yoğun eleştirileri üzülerek takip etmekteyim.Camiamızın ve ülkemizin değerli bir ferdi olarak Remzi Albayrak, bugüne kadar üstlendiği her görev ve sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek için gayret göstermiş; eğitimi, karakteri ve kapasitesiyle kimsenin "lütfuna" ihtiyaç duymayacak kadar donanımlı biridir.


İtfaiye Daire Başkanlığı görevine başladığı günden bu yana gecesini gündüzüne katarak ortaya koyduğu emeği yok saymak, onu liyakatsizlikle itham etmek çok ağır ithamlardır. Ülkemizin pek çok kurumunda farklı alanlarda yetişmiş olmasına rağmen kendini geliştirerek başarılı olan yöneticiler yer almaktadır. Remzi Albayrak'ın da dürüstlüğü, çalışkanlığı ve iş disiplininden zerrece şüphem bulunmamaktadır.


Bu vesileyle eleştiri ile saldırı arasındaki ince çizginin aşılmaması en büyük dileğimdir.
Kahraman itfaiye erlerimizin mekanları cennet olsun."


Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Muhtarı Adnan Liçina da meydana gelen acı olayla ilgili şu açıklamayı yaptı : 
"İtfaiye Daire başkanlığını devamlı yapılan rutin kontrol sırasında maalesef iki itfaiyeci şehit olmuştur Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. 


Fakat bu hepimizi üzen neticeden dolayı daire başkanı sayın Remzi ALBAYRAK yoğun bir saldırı ve eleştiriye maruz kalmış ve işini yapmamak gibi eleştirilere maruz kalmıştır oysa ki kendisinin nekadar çalışkan görevine işine sadık olduğuna yakından şahidiz gece gündüz nezaman kendisini arasak mutlaka işiyle ilgili alanda ve görevinde olduğunu bizzat gördük yaşadık, noolur kimse siyasi düşünmesin siyasi düşünüldüğünde doğruyu göremeyeceğimizi hatırlatmak isterim . 


Bu vesile ile şehit olan itfaiyecilere Tekrar Allah’tan rahmet Ailelerine ve sayın başkan Remzi Albayrak olmak üzere herkese başsağlığı diliyorum."
 

BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR BAYRAMPAŞA'DA GENÇLER İLKNUR BAŞKANLA GECE DÖNERİNDE BULUŞUYOR

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR! AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARI KALPLERE DOKUNUYOR!

AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK! AK PARTİ BAYRAMPAŞA’DA RUMELİLİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'LA FARKA GİDECEK!

BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ BAYRAMPAŞA'YA 500 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık