sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.455
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

RECEP TÜRKOĞLU'NUN İSMİ BAYRAMPAŞA'DA ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ

Recep Türkoğlu'nun ismi Şehit Kamil Balkan İlkokulu'nun spor salonuna verilerek ölümsüzleştirildi.

RECEP TÜRKOĞLU'NUN İSMİ BAYRAMPAŞA'DA ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ
  • 04 Ekim 2022, Salı 16:30

Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi'nde bulunan Şehit Kamil Balkan İlkokulu'nda on yıllarca öğretmenlik ve spor hocalığı yapan Recep Türkoğlu'nun ismi çalıştığı okulun spor salonuna verilerek ölümsüzleştirildi.

7-70'e herkesin gönlünde taht kuran Recep Türkoğlu, isminin verildiği salonun açılışında katkısı olan herkese teşekkür etti.

Törene 21. Dönem İstanbul Milletvekili Bahri Sipahi, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, mahalle muhtarları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Başkan Aydıner, “Konu spor olunca bizim söyleyecek çok fazla sözümüz oluyor. Futbol, basketbol, okçuluk ve yüzmede dünya yıldızlarımız ve büyük başarılarımız var. Bu başarıların mimarlarından biri de çok kıymetli Hocamız Recep Türkoğlu. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Hocamızın ismini taşıyan bu güzel salonun ilçemiz, okulumuz ve sevgili çocuklarımız için hayırlı olmasını diliyorum. İlçemiz için canla başla çalışmaya; spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık