sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5786
  • Euro 34.6206
  • GR ALTIN 2526.7
  • ÇEYREK 4158.2

RASİM OZAN KÜTAHYALI YENİDEN KOVULDU

Rasim Ozan Kütahyalı'nın, Boşnaklara yaptığı hakaret nedeniyle 21 ay önce kovulduğu Beyaz Tv'de geçen hafta işe başlaması sonucu Rumeli camiasından gelen tepkiler nedeniyle kanal sahibi Osman Gökçek tarafından işine yeniden son verildi.

RASİM OZAN KÜTAHYALI YENİDEN KOVULDU
  • 25 Ağustos 2019, Pazar 2:47

Rasim Ozan Kütahyalı, Boşnaklara yaptığı hakaret nedeniyle 21 ay önce kovulduğu Beyaz Tv'de geçen hafta işe başlaması sonucu Rumeli camiasından gelen tepkiler nedeniyle kanal sahibi Osman Gökçek tarafından işine yeniden son verildi.


Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek konu ile ilgili aşağıdaki açıklamayı yaptı.


"Biraz önce Sayın Saffet Sancaklı ve kıymetli Rumeli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldim.Rasim Ozan Kütahyalı’nın yapmış olduğu özür metninin Rumeli derneklerinin nezdinde kabul gördüğü ve af edildiği düşüncesiyle yayına çıkarıldığını anlattım.Ancak Rumeli derneklerinin kıymetli temsilcileri böyle bir durumun söz konusu dahi olmadığını,bizlerin yanlış yönlendirildiğini ve Rasim Ozan Kütahyalı’yı af etmelerinin mümkün olmadığını belirttiler.21 ay önce Beyaz Tv de yaşanan vahim olay sonrası Rumeli derneklerinden herhangi bir talep gelmediği halde ahlaki yayın ilkeleri doğrultusunda Rasim Ozan Kütahyalı’nın görevine son verdiğimizden dolayı Beyaz Tv ailesine teşekkür ettiler.O günkü duruşumuz ile bugün arasında hiç bir fark olmadığını kendilerine söyledim.Rumeli kökenli kardeşlerimizin hassasiyeti bizimde hassasiyetimizdir.Yarın akşam itibariyle Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Tv de yer almayacaktır.


Saygılarımla 
Osman Gökçek"


Bosna Sancak Dernek yetkilileri yeni gelişen durumdan sonra bu akşam Beyaz Tv'nin önünde yapılacak olan protestonun iptal edildiğini duyurdu. Üye ve dostlar bu akşam saat 21:00'da  dernek binasına  davet edildi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık