sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5671
  • Euro 34.8565
  • GR ALTIN 2434.1
  • ÇEYREK 4005.4

PAŞALI ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ YÜZME DERSLERİ

Gaziosmanpaşa Belediyesi, her yaz olduğu gibi bu yaz da çocukları ücretsiz yüzme havuzuyla buluşturuyor. Gaziosmanpaşalı çocuklar, Dumlupınar Ortaokulu bahçesine kurulan portatif havuzda uzman eğitmenlerden yüzme öğreniyor.

PAŞALI ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ YÜZME DERSLERİ
  • 30 Temmuz 2022, Cumartesi 22:03

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğinde yürütülen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi kapsamında Dumlupınar Ortaokulu bahçesine portatif yüzme havuzu kuruldu. Havuzda 6-14 yaş arası çocuklara, haftanın 6 günü, uzman eğitmenler tarafından yüzme eğitimleri veriliyor. Kurslara katılan çocuklar bir yandan yüzme öğreniyor diğer yandan sıcak yaz günlerinin keyfini havuzlarda serinleyerek çıkarıyor. Vatandaşlar, www.goptaspor.com internet adresi üzerinden çocuklarının yaş grubuna uygun seans saatlerini seçerek, online kayıt oluşturabiliyor.

 

“EVİMİZE YAKIN OLDUĞU İÇİN RAHATÇA GELİYORUZ”

 

Havuza gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Eyüp Eser Arslan, “Arkadaşlarımla birlikte geldim. Okulun bahçesinde kurulmuş olan havuzda yüzüyoruz. Uzak yerlere gidiyorduk. Evimize yakın olduğu için rahatça geliyoruz. Çok mutluyuz. Benim ablam da geliyor buraya yüzmeye. Çok güzel burası” dedi.

 

Havuzda yüzme eğitimi alan Ege Karakuş, “Yüzmek çok eğlenceli bir şey. Çok mutlu oldum burada. Her gün olsa yine gelirim. Belediye Başkanımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık