sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.455
  • Euro 34.829
  • GR ALTIN 2438.6
  • ÇEYREK 4015.1

MİNİK ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN AYDINER’DEN ALDI

Bayrampaşa Belediyesi ve Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik kolu işbirliğiyle ‘uyuşturucuya değil, spora bağlan’ sloganıyla düzenlenen 3x3 Basketbol Turnuvası sona erdi. Altı farklı kategoride gerçekleşen turnuvanın birincileri ödüllerini Başkan Atila Aydıner’in elinden aldı.

MİNİK ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN AYDINER’DEN ALDI
  • 16 Eylül 2019, Pazartesi 16:32

‘Uyuşturucuya değil, spora bağlan’ temalı 3x3 Basketbol Turnuvası’nın final programı ve ödül töreni Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Parkı’nda gerçekleştirildi. Turnuva boyunca farklı yaş guruplarından oluşan 43 ayrı takımın toplam 172 sporcusu kıyasıya mücadele verdi. Altı farklı kategoride gerçekleşen turnuvanın birincileri Yıldırım Bosna 1960, No Mercy, Yıldırım Bosna Kızları, Genç Yıldızlar, Yıldırım Melekleri ve Yıldırım Aslanları takımları oldu. Performansı ile göz dolduran Yıldırım Melekleri Takımı’ndan Selen Türkoğlu en iyi kadın oyuncu, No Mercy Takımı’ndan Ata İmer Akgül de en iyi erkek oyuncu seçildi.

Turnuva sonunda birinci olan takıma Bluetooth'lu hoparlör, ikinci olan takıma sağlık saatleri, üçüncü olan takıma basketbol çantası hediye edildi.  En iyi kadın ve erkek oyuncuya ise ayakkabı verildi.

Sporculara madalya ve ödüllerini takdim eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Bayrampaşalı gençlerimiz onlara sağladığımız imkânlarla sporu bir yaşam biçimine dönüştürdüler. Gençlerimizi böyle bir tablonun içerisinde görmek geleceğimiz adına umut verici. Bu vesileyle turnuvaya katılan ve dereceye giren sporcularımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. İş birliği için de Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Başkan Atila Aydıner ile Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Sancaktar’ın ev sahipliği ettiği etkinliğe Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tüfekçi ve Naser Şimşek, İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, Bayrampaşa Belediye Meclis Üyeleri Münir Dinler, Tolga Güneş ve İbrahim Bulut, Yıldırım Mahallesi Muhtarı Adnan Liçina, Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolu Başkanı Merve Büyükbayrak, spor kulübü ve STK temsilcileri ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık