sağ sabit BOLUKBASI

İSTANBUL'UN 'YEREL GERÇEK' HABERLERİ

  • Dolar 32.5711
  • Euro 35.0136
  • GR ALTIN 2432.4
  • ÇEYREK 4001.6

MEZUNİYET FESTİVALİNE YOĞUN KATILIM

Gaziosmanpaşa’da lise son sınıflar için düzenlenen “Mezuniyet Festivali” 5 bin genci bir araya getirdi. Gençler, Kolpa ve Yaşlı Amca konserleri eşliğinde mezuniyet coşkusunu yaşadı.

MEZUNİYET FESTİVALİNE YOĞUN KATILIM
  • 12 Haziran 2022, Pazar 20:41

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki 5 bin lise son sınıf öğrencisini mezuniyet festivalinde buluşturdu. Gaziosmanpaşa Meydanı'nda düzenlenen festivale, mezuniyete hazırlanan öğrencilerin yanı sıra her yaştan genç yoğun ilgi gösterdi. Festival kapsamında sahne alan Kolpa ve Yaşlı Amca, sevilen şarkılarını Gaziosmanpaşalı gençler için seslendirdi. Müzik eşliğinde eğlenen gençler, üniversite sınavı öncesi stres attı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da okullarını birincilikle tamamlayan öğrencilere plaket takdim etti.

 

“GAZİOSMANPAŞA İLÇESİ, HER GEÇEN YIL NÜFUS OLARAK GENÇLEŞİYOR”

 

Konser öncesi konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Mezun olacak genç arkadaşlarımız öncü ve önde olmak üzere tüm gençleri mezuniyet festivali yaparak, davet ettik. Gaziosmanpaşa ilçesi, her geçen yıl nüfus olarak gençleşiyor. Şu anda 500 bin nüfusumuz var. Bunun yaklaşık 100 bini gençlerden oluşuyor. 5 bine yakın lise son sınıf öğrencimiz var. 5 bin genç demek; 5 bin doktor, hukukçu, psikolog demektir. Önümüzdeki hafta girecekleri sınavın heyecanıyla burayı doldurdular” ifadelerini kullandı.

 

Böyle bir etkinlik yapıldığı için mutlu olduğunu belirten Tuğba Doğan, “Etkinlik ve ortam çok güzel. Belediyenin dağıttığı şeyler de çok iyi oldu. Arkadaşlarımızla çok güzel vakit geçiriyoruz. Heyecanla sahneye çıkmalarını bekliyorum” şeklinde konuştu.

 

Arkadaş grubuyla geldiğini söyleyen Muhammet Taha Aktaş, “Gaziosmanpaşa Belediyesi, güzel bir etkinlik yapmış. Gurur duyuyorum. Herkes eğleniyor, çok iyi. Yaşlı Amca ve Kolpa çıkacak. Ben Kolpa’yı daha çok seviyorum” dedi.

ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV ESENLER BELEDİYESİ'NDE GÖKSU'DAN CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNE GÖREV

ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU ESENLER'DE KÜLTÜREL DÖNÜŞÜMÜN MİMARLARI BELGESELDE KONUŞTU

BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI BAYRAMPAŞA'DA 'MUTLU' DÖNEMİ BAŞLADI

ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER! ŞİMDİ SIRA SİZDE RUMELİLER!

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor
yukarı çık